Web

Komplett weboldal
A weboldal frontend (látogatók számára látható rész, kliens oldali) részének megvalósítása: sablon, oldalváz, megjelenés, élmény elemek – saját HTML sablon elkészítése vagy sablon testreszabása és feltöltése igény szerint. Adminisztrációs felület nélkül. Kapcsolati és adatbeviteli űrlap kérhető.

vagy

WordPress tartalomkezelő rendszerrel a teljes weboldal megvalósítása. Word Press elemek kiválasztása, telepítése, alap tartalom feltöltése igény szerint – egyedi ajánlatkéréssel. Meglévő sablon vagy új sablon átalakítása a WordPress-el való kezeléshez.

Programozási feladatok: A vizuális kivitelezésen kívül a programozás (saját adminisztrációs felület és egyéb programozási munkák) megvalósításához partnerrel együtt dolgozunk. A programozási feladatok többségét kiszervezzük. (szerver oldali programozás)

Ráncfelvarrás
Meglévő weboldalak felújítása, vizuális frissítése – egy új, modern sablonnal vagy tervvel átszabjuk és használhatóbbá tesszük az oldalt, modernebb külsőt kap és kérésre tartalmi frissítésben is segítünk. Arculatváltás esetén is az új arculathoz szabjuk az oldalt.

Magában foglalja egy új sablon kiválasztását vagy egy új vizuális tervet és sablon testreszabást, átszabást.

Logikusabb oldalfelépítésben és tartalmi frissítésben is segítünk. A tartalom szakmai részének megírása alapvetően a megrendelő vagy az adott szakmában jártas szakember feladata, de nyelvi ellenőrzésben és a szöveg nyelvi szerkesztésében és weboldalon való megjelenésre szabásban segítünk (szöveg rövidítése, tördelése, logikus felépítése).

Keresőoptimalizálás alapokat elvégzünk, de alaposabb keresőoptimalizáláshoz erre szakosodott partnert ajánlunk.

Grafika
Lehetőség van csak grafikai tervezés megrendelésre is, de egyébként a komplett weboldal készítés része.

A grafikai tervezés csak a weboldal vizuális tervezését (látványtervet és az elemek megtervezését) foglalja magában: színséma, drótháló terv (wireframe), színes tervezet (moqup), vagy működő prototípus készítése* (hamarosan) és egyes építő elemek (gombok és egyéb elemek) grafikai megvalósítását.

A képek választását a megrendelőre bízzuk, vagy minta (ingyenes) stock fotókat használunk a sablon elkészítéséhez. A tartalmi képek keresésében segítünk, ha kell.

WordPress oldal esetén a sablon (Word Press téma) kiválasztását és vizuális tervét (színek, képek, elrendezés).

Megjegyzés: A sablon testreszabása, beállításai a kivitelezéshez tartoznak. A weboldal tartalmi feltöltése és kiegészítők (pluginok) beállítása szintén.

A design nem csak a kinézetről szól, hanem a használhatóság is fontos. A megszokott asztali képernyő méretskálán kívül mobil eszközökre is tervezünk. Felhasználói teszteket (usability test) nem végzünk, azt kérésre, partnerre bízzuk. A weboldal arculatához passzoló egyéb kiegészítőket is megtervezünk igény szerint.

* olyan működést imitáló terv, ami animációkat tartalmaz, de még nem élő weboldal .